Bleach 161

21 02 2008

Újabb hét telt el, és immár a 161. résszel gazdagodhatott a Bleach rajongók gyűjteménye. Panaszra nem volt ok ennél a résznél, végre egy kis feszültség is került a mostanában ellaposodó történetbe, úgyhogy vegyük sorba, mi is történt a rész folyamán:
– Renji összeakad a 8. Espadaval, Szayel Aporro Grantz-al, küzdelembe kezd vele, majd kiderül, hogy az már minden információt összegyűjtött vele kapcsolatban, és így egy olyan csapdába zárta, ahol nem tudja használni a Bankai-t, és különösebb problémát sem tud okozni számára.
– Az Espada-k megérzik a társuk halálát, az Ichigo féle társaság (bár már csak hárman aktívak: Ichigo, Ishida és Renji) pedig Rukia szellemi energiájának a hirtelen csökkenését. (Gyors visszaemlékezés Rukia és az Espada harcának végkifejletére)
– Ichigo rohantában összetalálkozik Ulquiorraval, és az provokálni kezdi őt, amely próbálkozást a rész végére siker követ, és a következő részben esedékes összecsapás gondolatával ülteti tele a néző fejét, hadd várja a jövő hetet, amikor is érkezik a következő epizód 🙂

Reklámok

Műveletek

Alapinformációk

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt kedveli: