Új Projekt: Real Drive

20 05 2008

Bizonyára sokan értetlenül néznek, hogy vajon most miről is van szó, hiszen így is van 4 projekt, amiből kettő alig halad. Számukra itt a válasz, hogy mi is történik. Lássuk csak: Bleach és Code Geass R2… ezekhez nemigen akad hozzáfűznivaló, a szokott rendszeres megjelenés megvan és meg is marad. Rosario + Vampire: halad, lassan de biztosan. Önnön lustaságom, és egyéb elfoglaltságaim gátoltak a haladásban, de talán ezután (a vizsgaidőszak után meg főleg) több időm lesz, úgyhogy mindenképpen be lesz fejezve. Shion no Ou: szomorú tény, de átmenetileg (talán nem véglegesen, de még az is lehet) felfüggesztve. bocsánat attól aki várná a feliratot, de vagy tovább kell várnia, vagy meg kell próbálnia mástól beszerezni.
Ennyit a jelenlegi porjektekről, lássuk a legújabbat:

Real Drive

A Real Drive egy futurisztikus science fiction, amely egy alternatív jövőt mutat be nekünk. A történet Időszámításunk Szerint 2061-ben játszódik, amikor is egy új, biztonságosabb információs hálózat, az úgynevezett “Material Network” (röviden csak Metal; a sorozatban is jobbára így hivatkoznak rá) segít az emberiség létfenntartásában, és a mindennapi életben. Azonban egyre több rendellenesség jelenik meg, ahogy néhányan lázadoznak a szigorú rendszer ellen. Az ilyen rendellenességek kivizsgálására alkalmazzák az úgynevezett  “kiber-búvárokat” (cyber-divers – de csúnya szó, majd kitalálok valami jobbat 😀 ).
A történet főbb szereplői: A “kiber búvár” Mari (nem, nem nő), az “intuitív lány” Minamo, a csapat vezetője Eiichirou, a harc specialista Souta, és az android Holon (Horon).
A nyitódal egy pörgős rockosabb szám, a Wanderland, a 9mm Parabellum Bullet együttestől, a záródal pedig egy szintén tempós, dal, a Katahiza no Yogore, a Last Alliance együttestől.
A sorozatot a Production I.G jegyzi, ami már alapvetően garancia a minőségre, de a hitetlenkedők számára íme pár a cég munkái közül: Blood+, Full Metal Alcheimist: The Movie – The Conqueror of Shamballa, Ghost in the Shell, Honey and Clover (Méz és Lóhere), Kaleido Star, Neon Genesis Evangelion. És ezek csupán csak kis részletet tesznek ki az általuk készített sorozatok listájáról.
A fansubber csapat az [Ureshii_Saizen] féle koprodukció, így a felirat is az ő általuk kiadott változathoz készül, pontosabban a H264-es, mkv változathoz.
Az első rész az “Underwater Island Drive” címet viseli.

Letölthetitek a szokott helyről, vagy pedig a közvetlen link: http://www.freeweb.hu/gmesit/felirat/Real_Drive/Real_Drive_01.zip

Jó Szórakozást!

Reklámok

Műveletek

Alapinformációk

7 hozzászólás

20 05 2008
NepTum

kíváncsi vagyok rá, hmmm lehet hogy a lista egy új Animével bővül a gépen

21 05 2008
nyufy

Bocs, hogy beleugatok, elvegre szived joga, hogy a szabadidodben mit is csinalsz, csak megjegyeznem, hogy a R+V-hez mar van kesz magyar felirat (lattam, nem is rossz), ellenben Shion no Ou-t legjobb tudomasom szerint nem viszi senki (rajtad kivul).
Persze igazabol nem nezem, tehat csak az esszeruseg kedveert jegyeztem meg …

21 05 2008
apjafia

tudom, hogy van másik csapat által készített felirat, csak ha belekezdtem, akkor úgy illene, hogy befejezzem (bár ez igaz lehetne a Shion no Ou-ra is)… amúgy a Shiont is csinálják… elméletileg az OtakuShakai csapatból van aki csinálja. Igazából felhagyhatnék a rosarioval is, de nem tudom… csinálnám is meg nem is… A Shion fordítására meg mondhatni “elvesztettem az érdeklődést”, legalábbis átmenetileg. Ami biztos, hogy a Real Drive-t nem csinálja más rajtam kívül. Majd még alakul. Amúgy igazad van, nem tagadom 🙂

21 05 2008
Csonti

Sok sikert!

21 05 2008
Rasengan

Nem piszkálás ként akarom mondani de a Hodai Brothers csapat is csinálja. Nekikis kész van már az első rész felirata, habár ők a [Shinsen-Subs] féléhez csinálják a feliratot. És amugy én a te fordításod szeretem szoval ha lesz egy kis helyem a vinyomon megnézem hogy milyen anime is pontosan!:D

21 05 2008
apjafia

Annyi baj legyen, igazából a probléma ott kezdődik, hogy a [Shinsen-Subs] nem csinálja a sorozatot, és nem is csinálta, ezt ellenőriztem náluk, tehát valószínű, hogy nem az alapján készülnek a feliratok. De nem baj, akár csinálják, akár nem, én csinálni fogom 🙂

21 05 2008
Rasengan

Ez az jó hozzáállás! Csak így tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt kedveli: