Bleach 175 előzetes

18 06 2008

Nos, így hajnal három magasságában, amikor is mindjárt elteszem magam holnapra, azaz mára, gyorsan összerittyentem nektek az eheti előzetest, mivel már csak holnap este lenne lehetőségem (éljen a 10 órás áramszünet, úgyhgoy nem fogok tudni dolgozni a többi sorozaton).
Szóval, lássuk is a lényeget. Szokás szerint szerdán az esti órákban érkezik a RAW változat, csütörtökön a hajnali órákban a dattebayosok angol változata, és csütörtökön a délutáni órákban a magyar felirat. Ahogy az elmúlt hetekben megfigyeltem, nagyjából délután 3 és 6 óra között mindenképpen megjelenik, de lehet már előbb, attól függően mikor tudok nekiállni a fordításnak, és mi tart vissza. Elég viszont a halandzsából, jöjjön a lényeg:
Az eheti rész az “A Bosszúálló Bérgyilkos, Ichigo a Célpont” címet viseli. Már a cím, és az előző rész alapján is sejthetjük, hogy újabb izgalmas, akciódús rész vár ránk, úgyhogy magam részéről már izgatottan várom, hogy megérkezzen az eheti rész. Egy jó hírrel is szolgálok nektek, a jövő héten DUPLA rész érkezik a sorozatból, de erről bővebben, majd később. Végezetül néhány kép a részből:

Egy apró megjegyzés: a Fórum fellendítésének érdekében, a kommentálást kikapcsoltam. Szánjátok rá az egy percet a regisztrációra (persze aki már megtette annak nem kell újra regelnie), és használjátok ki a Fórum nyújtotta lehetőségeket. Köszönöm 🙂

Reklámok

Műveletek

Alapinformációk
%d blogger ezt kedveli: