Bleach 176-177 Special MAGYAR Felirat + Videó

26 06 2008

No, hát ilyen se volt még, hogy ilyen későn jelentkeztem volna a heti Bleach felirattal, de hát vannak ilyen kis balesetek. Sajnálatos módon a felirat készítése mellett sok egyéb dologgal is foglalkoznom kellett, ezért is csúszott ennyire, de már nem kell tovább várni, megérkezett, elkészült, és mint ahogy már megszokhattátok, érkezik a videó is. Nem is húzom tovább az időt, tessék a linkek:

A Feliratot letölthetitek >>INNEN<< vagy a blog “Magyar Feliratok” oldaláról

A Videót letölthetitek >>INNEN<< vagy a http://www.tokyotosho.com oldalról (ha megtaláljátok)

Reklámok

Műveletek

Alapinformációk

19 hozzászólás

26 06 2008
NepTum

lehet megint irkálni 😀

26 06 2008
sasuke

jah jah 😀 de mire lejön 😦

26 06 2008
sasuke

no seed 😛 megint keresnem kell valamit…

26 06 2008
apjafia

Örülj, hogy van 🙂 ilyen későn már nem tudtam plusz seedet intézni, mert akkor ma már nem kaptatok volna feliratot… úgyhogy örülj ennek 🙂 és ne aggódj, majd begyorsul.

26 06 2008
sasuke

Nah 80kval jön

26 06 2008
sasuke

szem ichigo simán kiüti, még a bankai is tulzás szem.. ha felvenné a hollowmaszkját szem a hatalsam szellemi ereje miatt a másik lilahajú parasztnak szétpukkanna a feje :D:D

26 06 2008
NepTum

vajon itt is elérjük a 100 kommentet gondolom nem 😀

26 06 2008
sasuke

hát szem se 😀

26 06 2008
kurankaname

nah észrevettem h ide is lehet irni, hát akkor jövök is:D

26 06 2008
apjafia

ne kezdjétek újra, mert kénytelen leszek lezárni 😛 inkább majd közöljétek a véleményeteket… a fórumban 😛

26 06 2008
KI más?

Jó volt csak kár h ichigo már nm fért bele.
Majd jövőhéten.

27 06 2008
Prince

Köszi a feliratot jövöhéten is jó lenne dupla rész XD

27 06 2008
Kandur

Megint egy rosszul ösaszerakott mkv, amin nem látszódik a felirat. Kicsit figyelj oda jobban, hogy hogy raköd össze, mert fontos hogy milyen prioritási sorrendben vannak az elemek. A feliratfájlt mindig az utolsó helyre kell rakni különben vannak akiknél nem jelenik meg a felirat. Nem az első eset, hogy mkvGui-val kellett belemásznom és átraknom magamnak hogy egyáltalán látható legyen.

Amúgy a felirat jó, szép munka. 😛 Csak nem az első eset, hogy az első proritási helyre raktad és meg sem jelent. Így felülírja a videó és az audio. Lényeges a sorrend.

27 06 2008
apjafia

Kösz a tanácsot, legközelebb jobban odafigyelek 🙂 de azért örülök, hogy tetszik 🙂

27 06 2008
nyufy

Kedves Kandur!
Had szalljak Veled vitaba, szerintem marhara mind1 “hagyadik” helyre rakja a feliratot, ha tesz eleje egy pipat es defaluta teszi, tobb szaz osszerakott mkv mondatja ezt velem, mondjuk annyiban igazad van, hogy a “szokasjog” szerint video>audio(k)>felirat(ok) a sorrend.

28 06 2008
Kandur

Nyuf: attól függ mivel rakja össze, milyen codecje van az illetőnek aki nézi, és ezt milyen lejátszóval teszi. Nekem pl ha nem az audio(k) video(k) után van rakva, ammor MediaPlayerClassic meg se jeleníti, de pl VLC igen, másoknál egész más szélsőséges esetek fordulnak elő, láttam már mindent. Ez nem pusztán szokásjog. A legbiztonságosabb eset az az, ha az utolsó helyen van. Akkor senkinek nem szártmazhat semmi gondja belőle. Persze lehet mondani, hogy alkamazkodjon mindenki hozzád, meg oldja meg maga, de azt a minimális odafigyelést kispórolni amivel a világon mindenkinek jobb lehetne csak merő egoizmus.

Persze ez nem AF-nek szól, hanem neked. Ebbe azért nem kellett volna belekötni 😛 Csak egy tippet adtam, semmi több, lehet hogy pl neked lejátsza, sőt lehet hogy néha nekem is, de ezzel nem mindenki van így. A legbiztonságosabb eset az előbb említett. Abból senkinek nem volt még baja.

30 06 2008
Csonti

Köszi a feliratot!

6 07 2008
Dante

Szia!
Köszi a feliratot az miért lehet hogy letöltöttem innen a videot meg a feliratot is megnyitom vlc playerrel de olyan 13. perc körül elcsúszik a felirat?

6 07 2008
apjafia

Hmm… érdekes kérdés… lehet, hogy én hibáztam (bár eddig rajtad kívül más nem jelzett vissza, hogy ilyen problémája lenne, és én is kétszer ellenőriztem), de lehet, hogy kodek problémád van. Nem tudom melyik lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt kedveli: